Arbejde hos Chaos Consulting Group

Home / Arbejde hos Chaos Consulting Group

Chaos Consulting Group søger en fastansat fuldtidsmedarbejder (30 timer) til regnskab og revision.

Chaos Consulting Group, har eksisteret i over 15 år og bliver stille og roligt stører og stører, derfor er det nu blevet tid til at udvide med ny medarbejder. Vi er pt. 2, men har brug for en ny deltidsmedarbejder til ca. 30 timer om ugen. Med start den 4. januar 2021.

Vi holder til i et kontorfællesskab ved Sluseholmen i København, hvor vi har en afslappet kultur, og fokuserer meget på ikke at tage flere opgaver ind, end der er tid til. Så siger vi hellere nej til opgaven, så vi kan undgå overarbejde og stress. Dog vil der altid være mere travlt om foråret end om efteråret.

Chaos Consulting Group laver regnskab, revision og rådgivning, primært for mindre virksomheder som har brug for hjælp til deres regnskab. Men det kan også være større selskaber eller privatpersoner.

Jobbet består primært af bogføring og afstemning af regnskaber, samt rådgivning af kunder, og udarbejdelse af Årsrapporter m.m. Planen er at du får mere ansvar med tiden, og på sigt får ansvaret for egne kunder.

Den perfekte kandidat kunne have en HH baggrund, og har læst Cand.merc.aud. samt har et godt kendskab til bogføring, gerne i C5, Dinero og e-conomic. Men andet kan også gøre det. Så ring evt. for at høre mere om jobbet, eller send en ansøgning af sted med det samme, der vi laver ansættelsessamtaler løbende.

#Bogholder #Controller #Økonom #Økonomikonsulent #Administrator #Regnskabsmedarbejder