HVAD LAVER VI

Home / HVAD LAVER VI

Chaos Consulting Group udfører regnskab, revision & rådgivning for både virksomheder, foreninger og private.

Vi rådgiver og udfører bl.a. alt inden for regnskab, moms, skat og løn. Desuden tilbyder vi at stå for den fulde administration af erhvervsejendomme og gårdlauge m.m.

Navnet Chaos Consulting Group afspejler, at vi er et ungt uafhængigt dansk konsulenthus, der arbejder intenst med vores kunder. Ordet Group, skal forstås på den måde, at der til Chaos Consulting hører et stort netværk af højtuddannede specialister, der står klar til at løse dine opgaver.

Chaos Consulting Group leverer ikke færdigvarer. Vi skaber derimod resultater gennem forandring. Vi tager afsæt i de forhold, der gælder i din situation; vi lytter indgående og opmærksomt; og vi  stiller de rigtige spørgsmål, hvor det er nødvendigt. På den måde ser vi ethvert problem med nye øjne, og kan således gå metodisk til værks: Først ser vi på fakta, dernæst analyserer vi, og til sidst udfører vi den praktiske løsning.

Du har altid en fast kontaktperson fra problem til løsning. En person, der kender dig og din virksomhed til bunds.

På denne måde lægger vi fundamentet for at yde en fuldstændig og fokuseret indsats, der er baseret på netop dit og din virksomheds behov.

Vi tilpasser os dine ønsker og laver din bogføring og regnskab helt eller delvist, og i det program du ønsker. Det kan bl.a. være i C5, Dinero, E-conomic, Simpelt Regnskab eller Billy.

Som medlem af Foreningen Danske Revisorer FDR, er vi underlagt løbende kontrol og skal deltage i kompetencegivende kurser, hvilket sikrer at vi til enhver tid kan yde kvalificeret rådgivning indenfor alle vores kerneområder.