Services

Når vi ser på din bilag og evt. din bogføring. Så er det ikke kun tal, debet og kredit vi ser. Vi ser hele din virksomhed, og giver derfor også rådgivning med i pakken. For der er altid noget som kan optimeres, og vi ser det som spild af resurser ikke at udnytte det. Så hos Chaos Consulting Group får du ikke bare styr på dit regnskab, du får også optimeret dine processer og din skat i samme omgang.

Revision

Er du sikker på, at din virksomheds regnskaber er i orden? Hos Chaos Consulting Group tilbyder vi omfattende revisionsløsninger, der sikrer, at din virksomhed opfylder alle lovkrav og forbliver finansielt sund. Klik for at læse mere og få styr på dine regnskaber.

Bogføring

Har du travlt med at bogføre dine virksomhedstransaktioner og holde styr på dine udgifter og indtægter? Hos Chaos Consulting Group tilbyder vi professionel bogføringstjenester, der sparer dig tid og sikrer, at din virksomheds regnskaber er nøjagtige. Klik for at læse mere og få hjælp til at holde styr på dine finanser.

Moms

Er du bekymret for, om din virksomhed opfylder momslovgivningen? Hos Chaos Consulting Group tilbyder vi specialiserede momsafstemningstjenester, der sikrer, at din virksomhed overholder momsreglerne og undgår bøder og straffe. Klik for at læse mere og få ro i sindet omkring momsafstemning.

Regnskab

Er du træt af at bruge timer på regnskab og finansielle rapporter? Hos Chaos Consulting Group tilbyder vi omfattende regnskabstjenester, der frigiver din tid og giver dig de nødvendige oplysninger til at træffe bedre finansielle beslutninger. Klik for at læse mere og få hjælp til at styre din virksomheds finanser.

Investering

Vil du optimere din virksomheds investeringer og maksimere din afkast? Hos Chaos Consulting Group tilbyder vi skræddersyede investeringsløsninger, der hjælper dig med at opnå dine finansielle mål og sikre din virksomheds økonomiske succes. Klik for at læse mere og få hjælp til at investere klogt.

Vores kunder siger

Toke udfører et solidt stykke arbejde og er altid venlig og hjælpsom. Tilmed er prisen rimelig, så alt i alt kan firmaet klart anbefales
Lasse Houmøller
Positiv: Professionalisme, Svartid, Værdi
Chaos consulting er Litemotions første bogholder og det er super fedt at være i trykke hænder. Det med at åbne ens regnskab op for nogle er super personligt og det håndterer Chaos Consulting super godt!
Jibril Syed

Kontakt os i dag
Så finder vi et tilbud til dig

Kontakt os i dag, også vil en af vores eksperter vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.